sociaal
Image Alt

Permanente make up Zeeland

Wil jij permanente make up in Zeeland laten zetten?

In onze salon in Vlissingen kun je terecht voor behandelingen permanente make up in Zeeland. Deze worden uitgevoerd door onze super ervaren en goed geschoolde microblading-artist Elena Troubatch. Zij heeft de technieken aangeleerd in Rusland, waar ze op het gebied van beauty en technieken voor permanente make up veel verder zijn dan in Nederland. Je kunt er dus op vertrouwen dat je te maken hebt met een van de beste specialisten op het gebied van microblading in Zeeland, en dat jouw wenkbrauwen na een behandeling niet van echt te onderscheiden zijn. Bovendien bieden we in onze salon nog mee opties voor permanente make up in Zeeland. Zij kan namelijk ook de lippen of ogen voorzien van permanente make-up. En ook dat oogt super natuurlijk, afhankelijk van of u dat wenst.

Permanente make up Zeeland

Permanente make up in Zeeland voor je ogen

Er zijn maar al te veel vrouwen die elke dag opnieuw een eyeliner zetten om hun ogen groter te laten lijken. Dit is best een tijdrovend klusje, want het kan even duren voor je hem perfect hebt. Daarna is het zaak er absoluut af te blijven, want als je aan je ogen zit ken hij vervagen of wegvegen. Daarom kiezen steeds meer vrouwen voor permanente make up in Zeeland voor de ogen. In onze salon kunnen we je voorzien van een mooie eyeliner, maar dan eentje die jarenlang blijft zitten. We zetten deze namelijk met een machinale nano-naald en inkt. Dit werkt iets anders als onze behandeling microblading in Zeeland, welke meer geschikt is voor de wenkbrauwen. Permanente make up op de ogen is de perfecte manier om altijd te beschikken over een mooie oogopslag. We kunnen er zelfs de ogen optisch groter mee laten lijken, of net een andere vorm geven. Het is ideaal voor mensen die vaak horen dat ze er moe uitzien, of juist mensen die geen zin hebben om elke dag opnieuw die eyeliner te zetten.

De voordelen van permanente make up

Of je in onze salon in Zeeland nu kiest voor microblading of permanente make up voor de ogen of lippen, dat maakt niet uit. Elke techniek die we gebruiken levert een heel natuurlijk resultaat op, en je hoeft op die plek geen make up meer te gebruiken. Althans, als je tevreden bent met de basis look die we daarmee creëren. Als je wel flink wilt uitpakken voor een feestje dan ben je wel sneller klaar met je make up. Ideaal dus, die permanente make up!