sociaal
Image Alt

Microblading Zeeland

De beste salon voor microblading in Zeeland

Woon je in deze provincie en ben je daarom op zoek naar de allerbeste salon voor microblading in Zeeland? Dan moet je zeker bij ons zijn. Onze permanente make up-artist heeft namelijk al haar kennis opgedaan in Rusland, waar ze op het gebied van beauty en technieken voor permanente make up veel verder zijn dan in Nederland. Ze heeft ontzettend veel ervaring met de verschillende technieken, en kan jou daarmee voorzien van een hele natuurlijke look. Microblading is een techniek die wordt gebruikt voor het creëren van mooie wenkbrauwen, terwijl een behandeling met de nano-naald en inkt meer gebruikt wordt voor de ogen en lippen. In onze salon in Vlissingen kun je voor al deze drie behandelingen terecht, zowel voor het voor de eerste keer aanbrengen ervan als voor het opvullen en/of bijwerken.

microblading in Zeeland

Microblading in Zeeland voor de mooiste wenkbrauwen

Heb jij van jezelf heel weinig of hele lichte wenkbrauwen? Dan is een behandeling microblading in Zeeland iets voor jou. Tijdens deze behandeling zal onze artist eerst de wenkbrauwen tekenen aan de hand van jouw wensen. Pas als je akkoord geeft op de gecreëerde vorm gaat ze aan de slag met de microblading techniek. Deze behandeling duurt niet zo heel lang, maar moet wel heel secuur en met aandacht gebeuren. Het is dus belangrijk dat je niet beweegt, ook als het een beetje pijn doet. Overigens vinden de meeste mensen zo’n behandeling microblading in Zeeland helemaal geen pijn doen, maar de ene persoon is nu eenmaal gevoeliger dan de andere. En het resultaat is het altijd meer dan waard, want je hoeft daarna voor langere tijd je wenkbrauwen niet meer bij te tekenen!

Permanente make up in Vlissingen, Zeeland

Je kunt niet alleen voor microblading in onze salon in Vlissingen terecht, maar ook voor andere vormen van permanente make up in Zeeland. Onze artist kan namelijk ook de lippen van een kleurtje voorzien (zowel met als zonder ombre effect) en een permanente eyeliner zetten in een vorm naar keuze. Een eyeliner kan heel strak boven de wimpers gezet worden, maar ook heel natuurlijk, dit heet een deepliner. Bij beide vormen wordt je oogopslag veel opener en sprekender, dus het is maar net wat je zelf het mooiste vindt. De lippen inkleuren kan ook op diverse manieren. Bekijk daarvoor even onze website of neem contact met ons op. We vertellen je namelijk graag alles over de mogelijkheden in onze salon.