sociaal
Image Alt

Microblading

Wat is microblading precies?

In onze salon in Vlissingen bieden wij je behandelingen microblading aan, maar wat is dit eigenlijk precies? Het is een hele mooie techniek waarbij we met behulp van hele dunne mesjes kleine sneetjes in de huid maken, waar vervolgens pigment in wordt gewreven. Deze sneetjes zijn zo oppervlakkig dat je er amper wat van voelt, dus je hoeft niet bang te zijn voor eventuele pijn. Microblading is in vergelijking tot het tatoeëren van wenkbrauwen een veel natuurlijkere manier van opvullen. We kunnen daarmee namelijk daadwerkelijk haartjes imiteren. Met tatoeëren wordt meer een soort ombre effect bereikt, en dat oogt nu eenmaal niet zo natuurlijk als echte lijntjes. Deze lijken immers op echte haren, vandaar dat microblading wenkbrauwen haast niet van echt te onderscheiden zijn.

Microblading wordt steeds populairder

De reden dat onze behandeling permanente make up in Zeeland steeds populairder wordt is voornamelijk dat het resultaat zo natuurlijk is. Het is perfect in te zetten bij mensen die weinig tot geen wenkbrauwen van zichzelf hebben, in tegenstelling tot het laten tatoeëren van de wenkbrauwen. Doordat we bij microblading de haartjes met dunne lijntjes imiteren (en zelfs in de juiste richting zetten!) is het resultaat net echt. En het blijft bij de meeste mensen maar liefst 1,5 tot 2 jaar zitten. Je hoeft deze behandeling dus niet vaak te herhalen en bent als je de kosten uitspreidt over deze hele periode toch niet zo duur uit. Bovendien is het opvullen en bijwerken met microblading niet zo duur als de eerste behandeling. Als je dit dus trouw blijft doen blijven ze er te allen tijde mooi uitzien en hoef jij nooit meer ‘s ochtends je wenkbrauwen bij te tekenen, de droom van veel vrouwen!

Microblading

Permanente make up in Zeeland laten zetten

Als je op zoek bent naar een salon waar ze microblading in Zeeland van uitmuntende kwaliteit aanbieden dan ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken over de juiste materialen en ervaring om ze op super natuurlijke wijze te zetten, en je te voorzien van wenkbrauwen die niet van echt zijn te onderscheiden. Onze microblading-artist heeft daarvoor haar opleiding gevolgd bij de Phi Academy in Rusland, waar ze qua technieken ver vooruitlopen op die in Nederland. Er worden daar enkel de nieuwste technieken op het gebied van permanente make up gebruikt, en dus is ze beter geschoold dan wie dan ook. Heb je interesse in deze behandeling? Neem dan vooral even contact met ons op, dan vertellen we je er alles over.